Aveti de transportat mobila in tara?

 

Ati cumparat mobila online si doriti s-o transportati acasa in cel mai scurt timp si ieftin?

 

Sunati la 0724 500 100 si totul este ca si rezolvat! Un dispecer va va oferi pretul telefonic si daca alegeti sa transportati cu noi, nici macar nu trebuie sa iesiti din casa.

Indiferent de orasul sau localitatea unde doriti livrarea, preturile noastre sunt cele corecte si mai mult de atat – pretul care vi se ofera telefonic ramane neschimbat.

 

Transport mobila in tara – cum se procedeaza?

Este foarte simplu: noi incarcam mobila in dubele noastre de transport si le livram la adresa indicata de dvs. in aceiasi zi. Totul pentru siguranta si confortul dvs. Ne ocupam de tot, de la incarcare / descarcare la asamblare! Avem mesteri priceputi care va pot ajuta cu montajul mobilierului.

Dacă alegeți să transportați mobilă cu noi, alegeți o companie serioasă cu personal politicos, cu experientă și respect față de client.

În perioada aceasta, ne desfășurăm activitatea operațională conform restricțiilor și recomandărilor autorităților și am implementat măsuri de protecție și de prevenire a răspândirii COVID-19 conform recomandărilor instituțiilor naționale și organismelor internaționale.

Angajații noștri sunt echipați corect, cu măști de protecție, soluții de dezinfectare și mănuși.

Mașinile sunt dezinfectate după fiecare transport.

 

Avem dube de transport in apropierea marilor magazine de mobila din Bucuresti precum Ikea, Jysk, Dedeman, Mobexpert, Kika sau alte hypermarchet-uri. Trebuie doar sa ne sunati, sa ne spuneti adresa de incarcare si adresa de livrare si ne ocupam noi de absolut tot.

Nu mai asteptati dupa firmele de curierat sa fiti programati. Apeleati la o firma de transport cu experienta si transportul se realizeaza in aceiasi zi in conditii de maxima siguranta!